1. Domů
  2. Příběhy
  3. Ještě stále máte čas přihlásit svůj projekt!

Ještě stále máte čas přihlásit svůj projekt!

Do uzávěrky, která nastane 5. dubna 2012 v 18:00, zbývá ještě více než 14 dnů, takže máte stále dostatek času si všechno promyslet a sepsat. Znovu připomínáme, že vaše projektové žádosti […]

Do uzávěrky, která nastane 5. dubna 2012 v 18:00, zbývá ještě více než 14 dnů, takže máte stále dostatek času si všechno promyslet a sepsat. Znovu připomínáme, že vaše projektové žádosti nemusí být zbytečně dlouhé a složité viz. náš předchozí článek.
Naprosto postačí, když v krátkosti vysvětlíte koncept svého projektu a uvedete informace, jak plánujete projekt uvést do praxe.

Nezapomeňte, že v den uzávěrky (5. 4. 2012) Hub Praha otevře své dveře všem, kteří ještě budou chtít na svém projektu zapracovat. Můžete zde strávit celý den společně s ostatními a pracovat na posledních úpravách, při čemž je možné využít zázemí Hub Praha a podporu členů týmu Social Impact Award ČR.

Pokud budete potřebovat při psaní projektu poradit, napište nám na czech.republic@socialimpactaward.cz nebo na Facebooku v naší nově založené skupině Social Impact Award ČR.

K tomu se váže další důležitá informace. Jelikož je Social Impact Award mezinárodní soutěž, ve které vítěze vybírá porota z jednotlivých pořadatelských zemí (Rakousko, Rumunsko, Česká republika), je potřeba, aby byly projekty v angličtině. Nevyžadujeme perfektní jazykové zpracování, postačí nám srozumitelný projev. Chápeme, že pro někoho může být napsání projektu v angličtině příliš velká překážka, a proto jsme vám i v těchto případech připraveni pomoct. Pokud chcete využít naší jazykové pomoci, kontaktujte nás na mailu czech.republic@socialimpactaward.cz a Věra Šídlová, členka týmu SIA, vám ráda pomůže.

Náš předposlední workshop, který proběhne tuto středu 21. března je již díky velkému zájmu plný, ale stále se můžete hlásit na poslední workshop „Získej zpětnou vazbu od poroty“, který proběhne 27. března od 14:00 do 17:00 v prostorách Hub Praha a hlásit se na něj můžete jako obvykle na emailu: lucie.lankasova@socialimpactaward.cz. Bližší informace o programu naleznete na našich webových, nebo facebookových stránkách.

Pokud stále váháte, hoďte všechny obavy za hlavu a zkuste to! Rozhodně nemáte, co ztratit.

Přejeme vám hodně trpělivosti a čistou hlavu při vypracovávání projektů!

Push the button, change the world!