1. Domů
  2. Příběhy
  3. Pozvánka na workshop: „Získej zpětnou vazbu od poroty“

Pozvánka na workshop: „Získej zpětnou vazbu od poroty“

Již příští úterý 27. 3. od 14:00 pro vás chystáme poslední workshop letošního ročníku Social Impact Award. Tentokrát se zaměříme především na vaše projekty. Budete moci představit ostatním svoje nápady […]

Již příští úterý 27. 3. od 14:00 pro vás chystáme poslední workshop letošního ročníku Social Impact Award.
Tentokrát se zaměříme především na vaše projekty. Budete moci představit ostatním svoje nápady a získat zpětnou vazbu, kterou pak můžete využít při jejich dalším formování. Hlavním cílem je naučit se svůj projekt prezentovat tak, aby zaujal ty správné lidi a především vás spojit se členy odborné poroty Social Impact Award. Do té jsme vybrali zástupce jak z akademické, tak korporátní sféry a také z organizací, které podporují rozvoj společensky prospěšného podnikání v České republice. Kompletní seznam porotců naleznete na našich stránkách v sekci Porota.
Celý workshop bude koordinovat Petr Vítek, otec myšlenky pořadatelství Social Impact Award v České republice, který ve svém profesním životě příkladně propojuje byznys a společensky prospěšné aktivity. Petr pracuje jako konzultant společnosti Deloitte, je jedním ze zakladatelů společensky prospěšného podniku Hub Praha a kromě toho působí jako dobrovolník v Koordinačním výboru Amnesty International ČR. Petr je zároveň členem mezinárodní poroty, která bude ve finále vybírat čtyři letošní vítěze Social Impact Award.

Přijďte se společně zamyslet nad svými projekty a odnést si zajímavé postřehy od ostatních účastníků a lidí z oboru, kteří mohou vaše nápady správně nasměrovat na cestě k realizaci.

Stále zbývá posledních pár volných míst, ale ve vlastním zájmu se hlaste co nejdříve na obvyklý email lucie.lankasova@socialimpactaward.cz

Zároveň se stále můžete hlásit na závěrečnou akci, tematicky nazvanou „Jdeme do finále“, která bude probíhat 5. 4. 2012 v Hub Praha celý den až do uzávěrky projektů, která nastane v 18:00. Můžete společně s ostatními pracovat na posledních úpravách svých projektů, při čemž je možné využít zázemí Hub Praha a podporu členů týmu Social Impact Award ČR.

Těšíme se na vás i na vaše projekty!