1. Domů
  2. Příběhy
  3. Pozvánka na workshop: „Naplánuj nepředvídatelné“

Pozvánka na workshop: „Naplánuj nepředvídatelné“

Ve středu 21. 3. 2012 od 14:00 do 17:00 proběhne v Hub Praha již třetí workshop v rámci Social Impact Award. Cílem tohoto workshopu bude seznámit účastníky s procesem vytváření a aktualizace […]

Ve středu 21. 3. 2012 od 14:00 do 17:00 proběhne v Hub Praha již třetí workshop v rámci Social Impact Award. Cílem tohoto workshopu bude seznámit účastníky s procesem vytváření a aktualizace business plánu, vytipovat nejčastější potíže a nabídnout možnosti řešení a tipy z praxe.

Budeme se opět snažit hledat cesty k tomu jak rozvíjet nápady a přetvářet je v úspěšné a udržitelné projekty. Zaměříme se také na to, jak projekty správně prezentovat a hlavně, jak vytvářet projektové strategie a finanční plány. Jako odborníka pro tento workshop jsme pozvali Jakuba Mareše, který má bohaté zkušenosti jak z byznysu, tak z neziskového sektoru.
Jakub vystudoval finance na Vysoké škole ekonomické v Praze a socio-ekonomickou geografii na Masarykové univerzitě v Brně. Pracoval jako finanční analytik pro Sun Microsystems v Nizozemí a jako konzultant ve společnosti PricewaterhouseCoopers. V neziskovém sektoru zastával pozici finančního manažera ve Sdružení pro probaci a mediaci v justici a finančního ředitele humanitární organizace ADRA. Dlouhodobě také působí jako dobrovolník v české pobočce Amnesty International. V současné době pracuje jako konzultant ve společnosti Because a specializuje se na projektové a finanční řízení. Prostředí společensky prospěšného podnikání je Jakubovi velmi blízké, protože on sám je jedním ze čtyř zakladatelů společensky prospěšného podniku Hub Praha.

Workshop je zdarma a otevřený pro všechny zájemce o téma společensky prospěšného podnikání. Svou účast prosím potvrďte Lucii Lankašové e-mailem
na lucie.lankasova@socialimpactaward.cz a uveďte prosím, zda jste student nebo studentka VŠ. Počet míst na workshopy je omezen a proto se ve vlastním zájmu hlaste s předstihem.

Chceme vás zároveň pozvat i na dvě zbývající akce, které v rámci Social Impact Award proběhnou. Bude to workshop „Získej zpětnou vazbu od poroty“ a závěrečná akce před uzávěrkou příjmu projektů do soutěže „Jdeme do finále!“

Bližší informace naleznete zde na našich stránkách nebo v rámci jednotlivých událostí na našem profilu na Facebooku.

Na všechny návštěvníky workshopu se těšíme a zároveň přejeme hodně zdaru vám všem, co pracujete na svých projektech do soutěže!