1. Domů
  2. Příběhy
  3. Speciální cena: kampaň od DOBRO. Zoot

Speciální cena: kampaň od DOBRO. Zoot

Novinkou letošního ročníku je speciální cena pro jeden z finálových projektů od DOBRO. Zoot. Jde o propagaci formou textilu. Vítěz této ceny získá pomoc designerů při přípravě kampaně, podporu v propagaci […]

Novinkou letošního ročníku je speciální cena pro jeden z finálových projektů od DOBRO. Zoot. Jde o propagaci formou textilu. Vítěz této ceny získá pomoc designerů při přípravě kampaně, podporu v propagaci a prodeji výrobků na e-shopu Dobro. Zoot i finanční odměnu v podobě výtěžku z prodaných kousků. Vítězové tak mohou oslovit veřejnost například speciální edicí triček, kuchařských zástěr, tašek apod., podle toho, jaké textilní výrobky s jejich projektem souvisí.

 

5638031867 32951

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Speciální cenu od DOBRO. Zoot získá tým, jehož nápad nejvíce osloví svou prospěšností pro širokou veřejnost, prokáže se jeho realizovatelnost a šíře potenciální fanouškovské základy a zároveň pro něj může být propagace formou textilu opravdu přínosná.

DOBRO. už nyní podporuje některé projekty, které se účastnily Social Impact Award v minulých letech – Zachraň jídlo a FOREWEAR. Ve spolupráci s FOREWEAR například připravuje dlouhodobý sběr textilu na svých Výdejnách radosti, ze kterých se tak stanou místa, kde si můžete nejen pořídit nové oblečení, ale také vdechnout starým oděvům nový – recyklovaný – život.