1. Domů
  2. Příběhy
  3. Vykopli jsme první letošní workshop!

Vykopli jsme první letošní workshop!

První ze série jarních workshopů k zahájení letošní Social Impact Award proběhl v pondělí 7. března v pražském Impact Hubu. Workshop s tématem Human Centered Design navštívilo přes 25 účastníků, […]

První ze série jarních workshopů k zahájení letošní Social Impact Award proběhl v pondělí 7. března v pražském Impact Hubu. Workshop s tématem Human Centered Design navštívilo přes 25 účastníků, kteří prakticky na modelu řízení odpadu zjistili, jak jej mohou začlenit do praxe. Také si vyzkoušeli, jak během 2 minut zjistit co nejvíce o postoji druhého k třídění odpadu, co přesně tato metoda HCD znamená, jak se má postupně uvádět do praxe, čeho se při její implementaci vyvarovat a na co si dát pozor, když vymýšlíme a transformujeme podnikatelské záměry. Celou problematiku vysvětlila Michaela Vlasáková ze Direct People.

Pomyslnou závěrečnou tečku workshopu pak měla na starosti Tereza Jurečková z Pragulicu, finalistka SIA 2012, která všem účastníkům přiblížila svoje zkušenosti se Social Impact Award, jak díky ní posunula svoje podnikání od myšlenky k realizaci a zároveň se s námi podělila o to, jaké je to být ve Forbers Česko zařazen mezi nejtalentovanější lidi roku  2016.