1. Domů
  2. Příběhy
  3. ZNÁME VÍTĚZE 6. ROČNÍKU SOCIAL IMPACT AWARD!

ZNÁME VÍTĚZE 6. ROČNÍKU SOCIAL IMPACT AWARD!

Ve středu 3. 10. 2017 propuklo v prostorách pražského Impact Hubu slavnostní zakončení a vyhlášení vítězů již 6. ročníku akceleračního programu Social Impact Award! Třemi vítěznými projekty jsou: Centrum terapie autismu, […]

Ve středu 3. 10. 2017 propuklo v prostorách pražského Impact Hubu slavnostní zakončení a vyhlášení vítězů již 6. ročníku akceleračního programu Social Impact Award!

Třemi vítěznými projekty jsou:

Centrum terapie autismu, jehož cílem je poskytovat terapeutickou péči pro děti s autismem a jejich rodiny;

HeroClan, díky němuž si neziskové organizace mohou najít specialisty pro zajištění marketingových, grafických a jiných potřeb pro svoji práci; 

Nejčr, webový portál s návody k prvním krokům k odpovědnému životu, jehož cílem je propojovat odpovědné české firmy s jejich zákazníky.

 

Výherci získali ocenění ve výši 2 000 eur, členství v síti Impact Hub, poukázky od Copy General a PR podporu od studentské agentury PR Gang. Všechny oceněné projekty také odjíždějí na mezinárodní summit Social Impact Award do Bělehradu, kde představí své projekty i v mezinárodním měřítku.

Cenu veřejnosti získal projekt Lepší senior, který chce svou činností aktivizovat seniory k účasti na utváření okolního světa.

V průběhu večera byla také udělena Cena Asociace společenské odpovědnosti, partnera programu, kterou získal projekt Pomáhej efektivně.

Další ročník Social Impact Award odstartuje na jaře 2018.