1. Domů
  2. Program
  3. Objevte svět sociálního podnikání

Objevte svět sociálního podnikání

Pojďte přijít na kloub sociálnímu podnikání. Naše akce a workshopy vám poskytnou všechny potřebné nástroje k tomu, aby jste prostředí poznali a mohli v něm rozběhnout úspěšný sociální byznys.

Naše akce a workshopy slouží jako otevřený prostor, kde se můžete spojit s podobně smýšlejícími lidmi, zjistit, jak vytvořit sociální podnik nebo vybudovat smysluplnou kariéru s dopadem, a získat nápad na projekt. Poskytujeme také zpětnou vazbu těm, kteří již sociální podnik budují, a pomáháme jim připravit přihlášku do naší inkubace.

Události

Naše plánované akce vám pomohou naplno proniknout do problematiky podnikání a sociálních inovací. Zjistíte, zda to je obor právě pro vás.

  • Aby ti čísla seděla

    Aneb sestav si svůj dopadový byznys plán Myšlenka je pěkná věc, ale pro fungování na trhu potřebuje také realizaci a ta se bez čísel neobejde. Ukážeme ti, jak si sestavit […]

  • AI pro lepší svět

    Online

    AI si většina lidí spojí s ChatemGPT anebo vygenerovanými roztomilými koťátky z Midjourney. Ale jak pomocí AI dělat lepší svět? Na to se podíváme na tomto workshopu. Rozebereme příležitosti, hrozby, […]

  • Artboard 5
    Účastníků událostí
    68.000+ Účastníků celosvětových workshopů a událostí od založeni SIA v roce 2009
  • Inkubačních přihlášek
    5.838 Počet přihlášek podaných do inkubačních lokálních programů od roku 2009, kdy byla založena SIA
  • Smysluplný obsah
    83.1% Procento účastníků, kteří shledali v minulém roce náš edukační obsah zajímavým a relevantním

Zkušenosti účastníků

Zkušenosti našich účastníků

  • Jsme rádi, že můžeme s naší aplikací pomáhat již tisícovkám uživatelů v ČR. Účast ve finále Social Impact Award nás nakopla a namotivovala k dalšímu rozvoji – expanzi do zahraničí i další aplikaci. Jestli máte v hlavě nápad, stejně jako my, tak v SIA ho můžete dotáhnout od myšlenky k realizaci, a to i díky skvělým mentorům.

    Finalist Ondřej Sukač Spoluzakladatel Comenio
  • Myslím, že znalosti a zkušenosti, které jsme v rámci Social Impact Award nasbíraly, se rovnají tak roku práce na plný úvazek.

    Winner Anna Sedláková Spoluzakladatelka Indiánky
  • SIA byl pro nás TEN akcelerační program, který nás opravdu posunul. Přihlásili jsme se ve správný čas a dozvěděli jsme se opravdu relevantní informace, které nám pomohli dostat Nekrachni tam kde je teď. Pokud bych začínala další sociální projekt a byla bych zase na úplném začátku, rozhodně bych se přihlásila – kromě těch informací totiž získáte i super partu dalších účastníků, kteří taky chtějí “dělat dobro”.

    Winner Maria Šimůnková CEO Nekrachni

Přihlašte se!

Náš inkubační program vám pomůže proměnit nápad na plnohodnotné podnikání.

První krok na cestě sociálního podnikání

Naši partneři