Projekt

Naše Hnízdo

Jsme nezisková organizace, která provozuje Rodinné a coworkingové centrum Naše hnízdo v Orlové. Vytvořili jsme bezpečný a respektující prostor, kde mohou rodiče pracovat v coworkingové části a v jejich blízkosti se o děti stará naše průvodkyně.

Pravidelně pro děti pořádáme kroužky smyslového hraní, které slouží k rozvoji jemné a hrubé motoriky, dále Klub Montík pro poznávání světa s prvky Montessori pedagogiky a věřejné akce jako Den dětí, Jarní slavnost, Bublinový den a Advent na Starém náměstí, které maj oživit tolik opomíjenou část Orlové.

Našim záměrem je usnadnění návratu do práce pro rodiče, kteří se snaží spojit rodinu a pracovní povinnosti.

We are a non-profit organization that runs the Naše hnízdo family and coworking center in Orlová. We have created a safe and respectful space where parents can work in the coworking area and our nanny takes care of the children nearby.

We regularly organise sensory play groups for children to develop fine and gross motor skills, the Montík Club for exploring the world with elements of Montessori pedagogy and public events such as the Children’s Day, the Spring Festival, the Bubble Day and the Advent at the Old Square to revive a much neglected part of Orlová.

Our intention is to facilitate return to work for parents who are trying to combine family and work.