1. Domů
  2. Příběhy
  3. Začíná závěrečná část Social Impact Award 2012

Začíná závěrečná část Social Impact Award 2012

Čas běží a do slavnostního vyhlášení výsledků letošního ročníku Social Impact Award, které proběhne 1. 6. 2012 ve Vídni, nám zbývá poslední měsíc. Regionální porotci již vybrali v každé zemi pět postupujících finalistů […]

Čas běží a do slavnostního vyhlášení výsledků letošního ročníku Social Impact Award, které proběhne
1. 6. 2012 ve Vídni, nám zbývá poslední měsíc. Regionální porotci již vybrali v každé zemi pět postupujících finalistů a o tom, které čtyři projekty nakonec zvítězí, začnou tento týden dumat členové mezinárodní poroty.

Jestli jste zvědaví, koho porota z České republiky vybrala do finálového klání, budeme vás ještě chvíli napínat.
V tuto chvíli připravujeme se zástupci postupujících projektů krátká videa, která budou od příštího pondělí vyvěšena na našich stránkách a která vám pomůžou přiblížit cíle a zaměření těchto projektů. Kromě toho bude moci každý, v rámci online hlasování Community Voting, vybrat projekt, který ho nejvíce oslovil a svým hlasem mu pomoci k tomu, aby se stal vítězem 1500 EUR. Při tomto hlasování budete moci zároveň vybrat i svého favorita z Rakouska a Rumunska.

Prozradit zatím můžeme, že každý projekt se zabývá naprosto odlišným tématem a spojuje je snad jenom to, že se jedná o originální a zajímavé nápady.

Vše ostatní vám odhalíme až za týden, takže zůstaňte s námi a 7. 5. 2012 se přijďte podívat na to, jak chtějí naši finalisté měnit svět.